Mässmaterial – Vi erbjuder kompletta lösningar

Det är viktigt att kunna skilja sig från mängden vid mässor och utställningar. 4Sign Varberg har många års erfarenhet av att ta fram lösningar vad gäller utställningsmaterial och mässmaterial och vi hjälper gärna ditt företag att synas vid nästa evenemang. Kontakta oss för mer information.

Ett komplett displaysystem

Vi tillverkar och marknadsför allt inför en professionell mässa, för monter eller utställning. Som återförsäljare för MAXIBIT kan vi erbjuda ditt företag ett komplett displaysystem. MAXIBIT är ett modernt och flexibelt system som enkelt kan anpassas efter ditt företags specifika behov och önskemål. Vi skapar digitaltryck av bilder och budskap, på allt från papper till exklusiv väv, som är lämpade för just ditt val av display och område. En effektfull rollup är ofta det första en besökare lägger märke till, vilket gör det viktigt att skapa rollups som skiljer sig från mängden.

Mässmaterialet är enkelt ta med sig, det monteras på en minut och passar utmärkt för ett begränsat utrymme. Vårt mål är att skapa en mässmonter som får ditt företag att visa sig från sin bästa sida, samtidigt som besökare lägger märke till och blir nyfikna på ert varumärke.

Kontakta oss

Har du frågor kring våra displaysystem? Kontakta oss genom att fylla i vårt webbformulär så svarar vi dig så fort vi kan. Du kan även ringa oss på 0340-67 86 60 eller skicka ett mail till info@4signvarberg.se.

Välkommen till 4sign Varberg
                 

Nordens ledande branschkedja inom visuell kommunikation